Zeynur Pehlivan; Beden Eğitimi Öğretmeni, Milli Hentbolcu, Antrenör, Hentbol Yazarı; Eğitim Uzmanı, Milli Hentbolcu Zeki Pehlivan'ın Eşi; Lise Öğrencisi, Milli Hentbolcu Doruk Pehlivan'ın Annesi

23 Eylül 2014 Salı


"Karakartallar!..Hentbol maçlarına gelin. Farklı bir şey söylemeyecek, farklı bir şey görmeyeceksiniz! Beşiktaş Mogaz Hentbol takımınız 27 Eylül 2014 tarihinde Polonya’da oynayacağı Orlen Wisla Plock deplasmanı ile devler liginin vitrininde kendisini göstermeye başlayacak.
5 Ekim 2014 Pazar günü, Şampiyonlar Liginin ikinci maçını kendi evinde oynayacak olan Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı hem sizlerle, hem de hentbolun en üst düzeyde oynandığı liglerden biri olan Danimarka temsilcisi KIF Kolding’le Sinan Erdem Spor Salonunda buluşacak.

Beşiktaş Mogaz Hentbol, Türk Hentbolunun tartışmasız en büyüğüdür. Dün kazandığı Süper Kupa ile bunu bir kez daha kanıtladı. Kazandığı ünvanlar, aldığı kupalar, boyunlarına taktıkları madalyalarla, salonumuzun ekoludur. Ancak bu unvan şimdi yurt dışına taştı. Beşiktaş Mogaz Hentbol, EHF Velux Erkekler Şampiyonlar Liginde, Şampiyonlar Ligi şampiyonları ile karşılaşacak.

Beşiktaşlıların, Karakartalların, Siyah-beyazların, Çarşı taraftar gruplarının yurtiçinde, yurtdışında, hiçbir zaman, hiçbir yerde takımlarını yalnız bırakmadıklarını biliyorum. Onların “Beşiktaş sokakta top oynasa, biz gider kaldırımda tribün kurarız!” dediğini gayet iyi biliyorum.

Karakartallar; sizlerden kaldırıma tribün kurmanızı değil ama, Sinan Erdem Spor Salonunda top oynayacak olan Beşiktaş Mogaz Hentbol takımınızın maçlarında koltukları doldurmanızı istiyorum. İnanın beklediğiniz, görmek istediğiniz herşeyi bulacaksınız.

Top mu istiyorsunuz, top göreceksiniz.
Gol mu istiyorsunuz, gol göreceksiniz.
Mücadele mi istiyorsunuz, mücadele göreceksiniz..
Güç mü görmek istiyorsunuz, güç göreceksiniz..
Hız mı görmek istiyorsunuz, hız göreceksiniz..
Aldatma mı görmek istiyorsunuz, aldatma göreceksiniz..
Teknik mi görmek istiyorsunuz, teknik göreceksiniz..
Farklı hiçbir şey yapmayacak, farklı hiçbir şey söylemeyeceksiniz.

Bizde sizden sadece şunu istiyoruz. Arsenal-Beşiktaş futbol maçını izlemek için geldiğim Beşiktaş meydanında duyduğum; "Gücüne güç katmaya geldik. Formanda ter olmaya geldik. Beşiktaş seninle ölmeye geldik. BEŞİKTAAAAŞŞŞ!"marşları gibi.. Her iki Arsenal maçında muazzam futbol oynayan takımızı “Beşiktaşım sen çok yaşa, canım feda olsun sana.. Hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada..” diyerek desteklediğiniz gibi..
Yenilmesine rağmen takımınızın verdiği mücadeleyi alkışlayıp “Siyah! Beyaz! En Büyük Beşiktaş!” sesleriyle tüm İstanbul’u inlettiğiniz gibi.. 
Beşiktaş Mogaz Hentbol, Şampiyonlar Ligi maçlarında Arsenal’den daha büyük rakiplerle karşılaşacak. Mesela FC Barcelona ile karşılaşacak. Futbolda UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid’in, hentboldaki ismi Alman SG Flensburg-Handewitt ile karşılaşacak. 2016 yılında Avrupa Şampiyonasını düzenleyecek olan Polonya temsilcisi Orlen Wisla Plock ile karşılaşacak. Hentbolun en iyi oynandığı kuzey ülkeleri olan Danimarka KIF Kolding Kobenhavn ve İsveç Alingsas HK takımları ile karşılaşacak. Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı bu kadar güçlü rakiplerle karşılaşırken, biz o maçlarda, Sinan Erdem Spor Salonunda sizleride görmek istiyoruz. Siyah beyaz forma, siyah beyaz atkılarınızla.. 
Ramazan, Ozan, Erwin, Predrag veya Rasic şuta kalktığında, Tolga pivotta topla buluştuğunda, Şenol, Volkan, Ladyko güzel bir pas verdiğinde, Nincevic, Ercan, Uğur kanattan uçtuğunda, Oğuzhan, Bülent içeri kat ettiğinde, Yunus, Mesut veya İbrahim kaleyi kapattığında, top kaptıklarında, top kaybettiklerinde, attığımız veya yediğimiz golde, kazandığımız veya kaybettiğimiz pozisyonlarda, eksik veya fazla, önde veya geride olduğumuz durumlarda, serbest atışlarda, yedi metrede, top direkten veya kaleciden döndüğünde, sert fauller yapıldığında, iki dakika aldığında, kaleyi göstermediğimiz, kaleyi göremediğimiz anlarda, ters düdükler çalındığında, topun bizi sevmediği anlarda, şansın rakibi tercih ettiği durumlarda.. 
Beşiktaşlılar.. Karakartallar.. Kendisini siyah-beyaz renklere adayanlar.. Bu sezon tarihi maçlara çıkacak olan Beşiktaş Mogaz Hentbol takımının Şampiyonlar Ligi maçlarında yanlarında yer almanızı, Efsane Başkan Süleyman Seba’nın adını taşıyan sezonda Sinan Erdem Spor Salonunda tarihi günler yaşatmanızı, hentbol salonlarında hiç görmediğimiz atmosferi ve sizin mükemmel yaptığınız şu tezahüratlarla o salonu inletmenizi istiyorum.

“Beşiktaşım OLEY! Beşiktaşım OLEY! Beşiktaşım OLEY! Beşiktaşım OLEY!..” “Kartal GOL GOL GOL!.. Kartal GOL GOL GOL!.. Kartal GOL GOL GOL!.. Kartal GOL GOL GOL!..“
Posted by http://zeynurpehlivan.blogspot.com/ on 04:51 in    No comments »

0 yorum:

Yorum Gönder

Bookmark Us

Delicious Digg Facebook Favorites More Stumbleupon Twitter

Search